Haberler

≡

Gökçeören Ulupınar Ortaokulu Öğrencilerini Tesisimizde Ağırladık

Süreko, sosyal sorumluluk ve farkındalık yaratma vizyonu kapsamında Gökçeören Ulupınar Ortaokulu öğrencilerini Kula'daki Endüstriyel Atık Bertaraf ve Geri Kazanım Tesisi'nde ağırladı. Tesis Üretim Şefi Gürkan Meriç'in yaptığı bilgilendirmelerle öğrencilere, endüstriyel atıkların yönetiminin güvenli bir şekilde yapılabilmesinin önem ve yararları hakkında bilgi verildi. Tesis ziyareti esnasında öğrenciler endüstriyel atık yönetimi ile ilgili yöntemleri, uygulama alanlarında gözlemleme şansı bulmanın yanında geleceğin sürdürülebilir enerji kaynakları, geri dönüşüm, verimlilik, toprak/ su / hava kirliliğini önlemenin yolları ve çevre bilinci edinebilme gibi konularda da bilgiler edindi.

Tesis gezisine katılan öğrencilere Süreko Korusu’nda yetişmek üzere fidan bağışı yapıldı ve isimlerine düzenlenmiş birer 'Süreko Çevre Dostu Sertifikası' verildi .

Süreko, “Endüstriyel Atık Bilinçlendirme Projesi” kapsamında, seminerler ve tesis gezileri aracılığıyla, öğrencileri  güncel hayatlarında ve gelecekteki iş yaşantılarında atık yönetimi ve çevre bilinci konusunda bilgilendirme çalışmalarına önümüzdeki süreçte de devam edecek.

gokceoren_ulupınar_ortaokulu_oğrencilerini_tesisimizde_ağırladık

29 Mayıs 2019 Çarşamba

Tüm Haberler