Haberler

≡

Recydia AB Çevre Ödülleri’nde “Ürün/Hizmet Kategorisi” birincisi oldu

06.06.2016, Pazartesi

Sürdürülebilirlik için İnovasyon - Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye Programı 2016 Dönemi Çevre Ödülleri Türkiye birincileri, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) ve TOBB işbirliğinde gerçekleştirilen törende ödüllerini aldılar. Ulusal ödül töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Mehmet Özhaseki, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Sn. Rauf Engin Soysal, TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Vekili Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Sn. Bela SZOMBATİ, REC Türkiye ve AB Çevre Ödülleri Ulusal Program Direktörü Sn. Rifat Ünal Sayman kamudan ve farklı sektörlerden birçok önemli davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

AB üyesi ülkelerde 1987’den bu yana verilmekte olan AB Çevre Ödülleri, 2006 yılından beri Türkiye’de de düzenleniyor. REC Türkiye’nin ulusal sekretarya görevini yürüttüğü programın ödül töreni 3 Haziran 2016 Cuma Ankara TOBB Kabul Salonu’nda gerçekleştirildi. Ekol Lojistik, Ford, Hydromx, IETT, REYCDIA, Tofaş, Tüpraş ve Vestel’in yer aldığı finalist şirketler ödüllerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin elinden aldılar.

Recydia A.Ş. İstanbul Kömürcüoda Hereko Mekanik Biolojik İşlem Tesisi Projesi ile Avrupa Birliği Çevre Ödülleri 2016 Türkiye “Ürün/Hizmet Kategorisi” birincisi olmaya hak kazanmıştır. Bir çok ilklere imza atan çalışmaları, döngüsel ekonomiye olan katkısı, sera gazı emisyonlarının azaltılması, alternatif hammadde ve yakıt üretimi vb bir çok yenilikçi özelliği ile öne çıkan Recydia AŞ. Ekim ayında Talin’de yapılacak Avrupa etabında Türkiye‘yi temsil edecek. Süreç Kategorisi birincisi Vestel A.Ş. ve Yönetim Kategorisi birincisi ise İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü oldu.

recydia_ab_cevre_odullerinde_“urunhizmet_kategorisi”_birincisi_oldu

6 Haziran 2016 Pazartesi

Tüm Haberler