Haberler

≡

9. TÜRKTAY Paneli Başarıyla Gerçekleşti

9. TÜRKTAY Paneli, “Ekonomide Atık - Atıkta Ekonomi” Ana Temasıyla 17 - 18 Ekim 2018 Tarihlerinde Ankara HILTON-SA ‘da gerçekleştirildi.

Recydia A.Ş. nin sponsoru olduğu ve aynı zamanda “Endüstriyel Atıkların Yönetimi ve Denetimi”  ve “Evsel Kaynaklı Ambalaj Atıklarını Toplama Sisteminin İşletilememesinin Nedenleri ve Çözüm Önerileri” olmak üzere 2 farklı alanda konuşmacı olarak katıldığı panelde;

Recydia A.Ş. Grup Satış ve Pazarlama Türkiye Müdürü Cem Balkan “Sanayi Atıklarının Yönetim Ve Denetimi” başlıklı konuşmasında Sektöre Yabancı Yatırımcı Bakışı Ve Beklentileri, Alternatif Atık Değerlendirme Yöntemleri, Kamu Otoritelerinden Beklentiler ve Sektörel Sorunlar” konularına yer vermiş, Recydia A.Ş. Ürün Satış Müdürü Ali Alper Ünsal ise “Evsel Kaynaklı Ambalaj Atıklarını Toplama Sisteminin İşletilememesinin Nedenleri ve Çözüm Önerileri” başlıklı konuşmasında; toplama ve ayrıştırma maliyetlerini yükselten parametreler ve ambalaj atıklarının ekonomiye kazandırılması için gerekli finansal yapının nasıl oluşturulabileceğine değinmiştir.

Recydia A.Ş. nin katkılarından dolayı ödül aldığı panelde, Cem Balkan’a, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç  tarafından plaket verilirken,  Ali Alper Ünsal da TÜDAM Kurucu başkanı Ekrem Demircioğlu tarafından plaket almıştır.

9_turktay_paneli_başarıyla_gercekleşti__

12 Kasım 2018 Pazartesi

Tüm Haberler