Haberler

≡

Tehlikeli Atık Taşımacılığı Semineri

28.01.2012, Cumartesi

Süreko Atık Yönetimi A.Ş. Türkiye çapında hizmet veren tehlikeli atık taşıma lisanslı nakliye firmalarıyla biraraya geldi.

28 Ocak 2012 tarihinde Süreko’nun ev sahipliğinde “Tehlikeli Atık Taşımacılığı Semineri” düzenlendi.

Süreko Genel Merkezinde düzenlenen Tehlikeli Atık Taşımacığı Semineri’nde “Atık sevkiyatlarında dikkat edilmesi gereken hususlar” başlığı altında geniş kapsamlı bir sunum yapıldı.

Endüstriyel atıkların ADR mevzuatı kapsamında ilgili yönetmeliklere uygun bir şekilde taşınmasının öneminin altının çizildiği etkinlikte atıkların Süreko Geri Kazanım ve Bertaraf tesislerine kabul kriterleri, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü ve OHSAS 18001 kalite yönetim sistemi kapsamında nakliye firması çalışanlarının kişisel koruyucu ekipman kullanımı, evraksal sorumluluklar, ambalajlama yöntemleri ve atık yükleme konuları ele alındı.

Entegre atık yönetiminde atık üreticisi, atık nakliyecisi ve bertarafçı firma döngüsünde, atık nakliyesinin ve nakliye firmalarının operasyonel sürece katkısının müşteri memnuniyeti bazında öneminin bir kez daha vurgulandığı seminerde Süreko yetkilileri, çalıştıkları nakliye firmalarıyla olan iyi iletişimlerinin altına çizerken, nakliye firma yetkilileri de bu seminer vesilesi ile bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Seminer sonunda firma yetkililerine “Katılım Belgesi” verildi.

tehlikeli_atık_taşımacılığı_semineri

28 Ocak 2012 Cumartesi

Tüm Haberler