Haberler

≡

DEÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Bitirme Projeleri Sergisine katıldık

15.06.2016, Çarşamba

SÜREKO ATIK YÖNETİMİ A.Ş. ,DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ FAKÜLTESİ "PROJE SERGİ GÜNÜ"'NE DAVETLİ OLARAK KATILDI.

DEÜ Mühendislik Fakültesi Bölüm Fuaye Alanları’ında 9 Haziran’da gerçekleştirilen Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 2015 - 2016 öğretim yılı “Bitirme Projeleri Sergisi”’ndeki birçok katılımcı firma ile birlikte Süreko Atık Yönetimi A.Ş. de yerini aldı.

Birbirinden değerli ve özveri ile hazırlanmış birçok projenin sergilendiği “Bitirme Projleri Sergsi”’nde öğrenciler hazırladıkları projeleri diğer öğrenci arkaldaşları, öğretim üyeleri ve üniversite dışındaki kişi ve kurum temsilcilerine de tanıtma olanağı buldular.

Şirket Pazarlama Uzmanı Z.Evren Pehlivan ve Satış Ekip Üyesi Esin Ceylan tarafından katılım sağlanan Bitirme Projeleri’nin sergilendiği etkinlik kapsamında SÜREKO adına kurulan standta Recydia Grubu, HEREKO ve SÜREKO şirkelerinin faaliyetleri ve tesisleri ile ilgili öğrencilere detaylı bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği standda öğrencilerin soruları cevaplanarak interaktif bir iletişim kuruldu.

DEÜ Çevre Mühendisliği Fakültesi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Tolga Elbir, bir önceki dönem başkanı Prof.Dr. Necdet Alparslan ve TMMOB Çevre mühendisleri Şube başkanı E. Halil İNAY KINAY‘ın da aralarında bulunduğu törende “Bitirme Projeleri Sergisi” kapsamında dereceye giren Proje sahibi öğrencilere gün sonunda ödülleri verildi.

Ödül alan projeler; 'Alkol Endüstrisinde Değerli Moleküllerin Üretimi ', 'Akıllı Köy Projesi için Seçilen Aydın /Koçarlı /Kasaplar Köyü Uygulaması', 'Yüksek Performanslı (Yeşil) Binaların İncelenmesi, Değerlendirilmesi ve Sertifikasyon Sistemleri'.

Bu projelerden 'Akıllı Köy Projesi için Seçilen Aydın /Koçarlı /Kasaplar Köyü Uygulaması' dikkat çekiciydi.

deu_cevre_muhendisliği_bolumu_bitirme_projeleri_sergisine_katıldık

15 Haziran 2016 Çarşamba

Tüm Haberler