Süreko ve Lösev Çocuklarımız İçin Elele

Sosyal Sorumluluk

Süreko ve Lösev Çocuklarımız İçin Elele

Süreko A.Ş., Ankara Lösev’in atıklarını sosyal sorumluluk projesi kapsamında bedelsiz taşıma ve bertaraf etme konusunda anlaştı.

Süreko ve Ankara Lösev arasında 2012 yılı için imzalanan anlaşma sayesinde Süreko, Ankara Lösev’e Gaziosmanpaşa’daki merkezi ile Gölbaşı’ndaki hastane ve laboratuvarından çıkacak olan tehlikeli sınıftaki atıkları için ücretsiz olarak lojistik ve bertaraf hizmeti verecek.

Lösev tesislerinden çıkmakta olan atıklar, niteliği itibarı ile lisanslı bertaraf tesislerinde imha edilmesi gereken atıklar olup Süreko, bu atıkları Lösev tesislerinden lisanslı atık taşıma araçları ile alarak Ankara ve Manisa iline bağlı Kula ilçesinde bulunan entegre atık işleme tesisleri sayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yönetmeliklerine uygun bir şekilde bertaraf edecektir.

Süreko Şirket Müdürü Galip Tekiner yaptığı açıklamada, çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu vurgularken, Süreko olarak Kula bölgesi okulları ile yapmakta oldukları çalışmalar ile farklı Eğitim ve Öğretim projelerine destek vermekte olduklarını, Lösev ile yapılan anlaşmanın ise yepyeni bir proje olduğunu ve bu proje ile çocuklarımıza hizmet eden Lösev’e destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Recydia iştirak şirketlerinden olan Süreko A.Ş., Türkiye çapında endüstriyel tehlikeli ve tehlikesiz atıkarın bertaraf ve geri kazanımı hizmetleri vermektedir.

sureko_ve_losev_cocuklarımız_icin_elele

10 Ocak 2012 Salı