Haberler

≡

Süreko tesis açılış töreni, Kula

05.07.2010, Pazartesi

Süreko “Ege Bölgesi Endüstriyel Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi” Açılışı, 5 Temmuz Pazartesi günü Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sn. Bülent Arınç’ın teşrifiyle ve oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

ÇOB Müsteşarı Sn. Sedat Kadıoğlu plaketini Süreko Atık Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Francesco Malara’dan aldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sn. Bülent Arınç plaketini İtalya Cementir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Francesco Caltegirone’den aldı.

Süreko Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Eyüp Kaya, Çimentaş Grup Genel İlişkiler Koordinatörü ve Recydia Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Mustafa Güçlü, Çimentaş Grup Atık Yönetimi, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü ve Süreko Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Francesco Malara, İtalyan Cementir Holding Yönetim Kurulu K Başkanı Sn. Francesco Caltagirone, Sandal Belediye Başkanı Sn. Saffet Dinçer, Kula Belediye Başkanı ve Ege Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı Sn. Selim Aşkın, ÇOB Müsteşarı Sn. Sedat Kadıoğlu, Manisa Valisi Sn. Celalettin Güvenç, Manisa Milletvekilleri adına Bölge Milletvekili Sn. Hüseyin Tanrıverdi ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Manisa Milletvekili Sn. Bülent Arınç’ın açılış konuşmalarından sonra tesis ile ilgili bilgiler verildi.

sureko_tesis_acılış_toreni_kula

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Tüm Haberler