Haberler

≡

Manisa Valisi Süreko'yu ziyaret etti

03.02.2016, Çarşamba

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Kula’da bulunan Süreko Entegre Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’ni ziyaret etti.

7 yıl önce Manisa’nın Kula ilçesinde kurulan Ege Bölgesi’nin ilk entegre geri kazanım ve bertaraf tesisi; Süreko, dün Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin ve Kula Kaymakamı Murat Güven ve beraberindeki heyete ev sahipliği yaptı. Tesisteki tüm birimleri tek tek gezen ve Süreko’nun geri kazanım ve bertaraf faaliyetleri hakkında yerinde bilgi alan Vali Bektaş, ayrıca İş Geliştirme Direktörü Galip Tekiner’in yapmış olduğu sunum ile Süreko’nun teknik altyapısı ve tesis işleyişi hakkında da bilgi edinmiş oldu.

Süreko’da geri kazanılan ve bertaraf edilen atıkların geri dönüşüm sürecini yerinde inceleyen Vali Bektaş ve heyeti, tesis çalışanlarıyla da bir araya geldi. Erdoğan Bektaş, tüm zorluğuna rağmen işlerini başarıyla yapan Süreko ekibini tanımaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Türkiye’de hala yeni bir faaliyet alanı olan ve birçok yatırımcının çekindiği ‘’atık geri kazanımı ve bertarafı’ konusunda Süreko’nun almış olduğu yoldan çok etkilendiğini belirten Vali Bektaş, yapılan işin ülkemizin geleceği için hayati önem taşıdığını ifade etti.

Süreko’nun gelecek planlarıyla ilgili de bilgiler edinen Vali Bektaş, Süreko gibi bir yatırımın Manisa bölgesi’nde olmasından da ayrıca mutluluk duyduklarını belirtti.

Süreko Tesisi’ni ziyaret eden Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a Kula evi maketi hediye edildi.

manisa_valisi_surekoyu_ziyaret_etti

3 Şubat 2016 Çarşamba

Tüm Haberler