Atık Lojistik Hizmeti, geri dönüşüm tesisi

Atık Lojistik Hizmeti

Atık Lojistik Hizmeti

Endüstriyel firmalardan çıkan atıkların en güvenli şekilde bertaraf tesislerimize ulaştırılması için Türkiye’nin her noktasından farklı istihap haddine ve kasa tiplerine sahip tehlikeli atık taşıma lisanslı araçlarımızla ve ADR Belgeli deneyimli şoförlerimizle atıklarınızın tip ve miktarına uygun olarak toplu, parsiyel veya proje bazılı nakliye hizmeti vermekteyiz.

Tehlikeli atıkların atık üreticisi adresinden bertaraf ve ara depolama tesislerimize teslimine kadar olan tüm süreçlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştiğinden emin olmak için tüm araçlar GPS uydu sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem aynı zamanda araçların, atık alım randevusu verilen müşterilere zamanında ulaşmalarını planlamak için de kullanılmaktadır. Ayrıca, araçlarımızda bulunan atıklar, nakliye süresince çevre ve insan sağlığına verebileceği zararlara karşı sigortalıdır.

Bunlara ek olarak, hook-lift taşıma sistemine sahip araçlarımız ile metal atığı ve ambalaj atığı üreticisi firmaların sahalarına konteynır bırakarak, geçici depolama alanı oluşturulmaktadır. Bu sayede, müşterilerimizin atık sahaları temiz kalmakta ve yüklemede kolaylık avantajı sunulmaktadır.